maanantai 22. lokakuuta 2007

Espanjalaiset eivat osaa ajaa - onneksi Kimi on suomalainen

Vai meni Kimi voittamaan forumulat. Epatietoisuus vainosikin paivan mittaan, kun kriittisten sanojen ymmarrys jai vajaavaiseksi lehdesta ja artikkelit muutenkin keskittyivat espanjalaisen epaonnisuuteen ja McLarenin kehnouteen eivatka suomalaisen erinomaisuuteen kuten olisi pitanyt. Kylla voitto oikeaan paikkaan meni. Taas viikonloppuna 18 espanjalaista tappoi itsensa holtittomalla ajolla moottoritiella. Kylla geeniallas itsensa puhdistaa Darwinin lakien mukaan vaikka kuinka valistuksella ihmisten typeryytta muuttaa yritetaan.

Harrastin suurkaupungittomuutta: otettuani kadulla makaavasta pummista kuvan yha kasvavaan laitapuolenkulkija-albumiini kavin tonimassa herran hereille tarkastaakseni hanen hengissaolonsa muiden ohikulkijoiden ollessa asiasta kiinnostumattomia. Vanha mies pullo kainalossansa silmat pyoreina - tahi pohottyneina - ihmetteli kuka kehtaa hanet kauneusuniltaan herattaa. Ei ollut ymmartaa kiinnostustani kysyessani onko kaikki kunnossa. Toistettuun kysymykseen saatuani myontavan vastauksen toivotin vanhalle herralle hyvaa yota. Ensi kerralla varmaan siirtyy nukkumaan syrjaisemmille kaduille, kun ihmiset eivat ilmiselvastikaan osaa pitaa huolta omista asioistaan.

Koulu on yhta tyhjan kanssa. Mita mina ulkomaalainen tunneilla mitaan ymmartamattomana istun, muuta kuin paivan lehtia lukemassa, kun suurin osa paikallisista ei edes jaksa vaivautua paikalle lopputentin puuttuessa ja paikallaolon ollessa vapaaehtoista. Mutta pakko se on jotain tehda, etta aamulla tulee herattya. Tanaan ei tosin heraaminen ollut vaikeaa vaan se eilinen nukahtaminen. Olen melko positiivisen varma, etta soin kiinalaista ja japanilaista ruokaa enemmalla kuin viidellatoista eurolla. Hyva mina. Ei liikaa vaan juuri optimaalinen maara ruuan hinnan ja kehon liikuteltavuuden suhteen. En ole lahiaikoina uudestaan menossa.

Ei kommentteja: