torstai 13. syyskuuta 2007

Saunassa

Illalla oltiin yhden saksalaisen kotona fiilistelemassa porukalla. Aamulla vasytti. Onneksi olin valinnut kuntosalin, jonne on vain viisikymmenta metria. Raahauduin paikalle. Heti parani happi muistaessani kuntosalilla olevan oikea sauna. Kaskin heti laittaa paalle. Puolitoista tuntia piti salilla rehkia, jotta sauna ehtisi edes jotenkin lammeta. Mutta ai etta! Puolessatoista tunnissa lampoa oli tullut vain 80 astetta, saunan lauteet olivat jostain kasittamattomasta syysta kiuasta alempana niin, etta jouduin aina loylya heittaessa seisomaan seka itse kiuas oli pieni ja hönki jo ensimmaisen kauhallisen jalkeen viimeisiaan mutta selvaa se oli - olin saunassa! Teki gutaa. Oikeassa saunassa Espanjassa. Silmat kun laittoi kiinni saattoi kuvitella olevansa viileassa suomalaisessa saunassa - tai tavallisessa ruotsalaisessa. Kehuin tiskin tytolle lahtiessa saunan olleen varsin hyva espanjalaiseksi. Tytto oli selvasti mielissaan saadessaan kehuja saunasta suomalaiselta.

Nuhaa yrittanyt pukata viimeiset muutamat paivat. Kotona olisin jo ollut monta paivaa vuoteen oma mutta taalla elimisto ei selvastikaan ymmarra mita tapahtuu isannan teepaidassa ulkona oleskellessa. Ehka tama nyt sitten on sita syysflunssaa. Kai taalla taudinaiheuttajatkin ovat sen verta espanjalaisia, ettei niista liikaa kannata huolehtia.

Sain vihdoin kuva-albuminkin nettiin: http://picasaweb.google.com/Kaapoespanjassa Videota en osannut ladata. Tuossa se alhaalla on. Asunto sulavana DivX-muotona. On se kamera sitten hi-tech. Hankaloittaa vahan elamaa ettei ole nettia. Ainakaan viela. Nyt pitaa etsia jokin ruokalaji, johon kaytetaan katkarapuja. Oli kalakaupassa asunnon lahella vajaa kuusi euroa kilo. Niita isoja. Jotakin tiikereita ne espanjaksi olivat. Nyt kiire. Kaupatkin menevat joskus kiinni.

Ei kommentteja: