keskiviikko 5. syyskuuta 2007

Hieno päivä

Tein eilen seuraavat asiat:

1. Vaihtari-infotapahtumassa oli kaksisataa erasmusoppilasta. Tapahtuma oli informatiivinen. Ymmärsin puolet espanjaksi puhutusta asiasta. Olin ylpeä. Tapahtuman jälkeen oli luvattu yllätys. En ollut uskoa silmiäni: tapaksia ja juomaa pöydät täynnä. Viidessä minuutissa tapakset olivat hävinneet kuin vilja heinäsirkkaparven jäljeltä mutta samapa tuo sillä olin juomassa yliopiston tarjoamaa olutta kello kaksitoista päivällä. Tarjolla oli viiniä, drinkkejä, olutta ja limonaadia. Koetin kaikkea. Hieno kokemus (vinkiksi Suomenkin yliopistoille).

2. Uin ensimmäistä kertaa Espanjassa. Uskomattoman mahtavaa. Vesi oli lämmintä ja korkean suolapitoisuuden ansiosta kelluin vain vedessä tunnin. Likaista se tosin oli ja veden mennessä suuhun tuntui kuin lusikalla olisi suolaa syönyt. Hieno kokemus.

3. Söin ensimmäisen Whopperini Burger Kingissä. Tunnen jo amerikkalaisuuden virtaavan suonissani. Whopper (rakastan sanoa "whopper", kuulostaa hienolta) oli yllättävän iso. Hieno kokemus.

4. Kävin ensimmäistä kertaa chupiteriassa, baarissa, missä myydään eurolla shottilaseihin tehtyjä shotteja sekä erilaisia juomasekoituksia. Hieno kokemus.

5. Kello neljä yöllä olimme jo luopuneet toivosta löytää enää mistään ruokaa tai juomaa. Siinä se vain oli: avoin ruokabaari. Varmaan ainoa koko kaupungissa. Omistajat olivat juuri sulkemassa - tai jotain. Kerrassaan miellyttäviä ihmisiä. Ymmärsin paljon vaikka puhetta tuli kuin saavista kaatamalla - tietysti saavista, jossa on sanoja. Tulimme niin hyvin juttuun saadessamme ilmaisia maistiaisia emännän tekemistä ruuista. Saimme kutsun itsellemme ja muille ystävillemme ilmaiselle paellalle lauantaina. Hieno kokemus. Kerrassaan espanjalainen.

6. Nukuin ensimmäisen yöni omassa asunnossani. Kerrassaan hieno kokemus.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Kuulostaa hienolta!! Kaipaisin tarkenpia tietoja teidän asunnosta.

Osmo