tiistai 8. huhtikuuta 2008

Mieliala kohenee valittamalla

Oli edellisen kerran valittaminen selvästi johtanut marketissa jatkoselvityksiin sillä tällä kertaa valittaessani kuitin allekirjoittamisesta vedoten moniin espanjalaisiin pankkiaiheisiin sanoihin, joiden suomennoksiakaan en ymmärrä, nyrpein naamoin suostuivat allekirjoittamatta olemiseeni. Jos heillä on aikaa tehdä asiat hankalasti, on minullakin. Takanani jonottavat ihmiset eivät ainakaan minun kaupassani asioidakseen jonota.

Kävin katsomassa kehnon espanjalaisen elokuvan. Tekstitykset tulivat tarpeeseen. Olisi jäänyt pahasti muuten ymmärtämättä. Taisivat olla eteläespanjalaisia.

Kehveli! Sain selville muiden vaihto-oppilaiden olleen kirurgian osastoharjoittelussa. Kuukauden sairaalassakiertelystä 11 pistettä. Eikä vaihto-oppilasstatuksen omistavilta vaadittu mitään muuta kuin läsnäolo. Ei edelleenkään, että opetuksella tai pisteillä mitään olisin tehnyt mutta harrastus se sekin.

Mutta tärkeämpiin uutisiin. Harkinnassa on nyt poistua kaupungista lopullisesti toukokuun alussa ennen vuokranmaksupäivää. Mikäli siihen mennessä olen jonkun itseäni tuuraamaan asuntoon saanut, ei ongelmia. Mikäli en, vuokraemäntä ottakoon vuokrani etukäteen annetusta pantista sen jääden tappiokseni ja kämppikset keksikööt omat keinonsa kiivetä urinaalista ennen seuraavaa vuokranmaksupäivää.

Suunnitelman seuraava vaihe on lähes valmis: Sevillaan suomivahvistuksille tulkiksi sieltä jatkaen 22 päivän Interrail-lipulla Suomea kohden mahdollisesti Itä-Euroopassa poiketen.

Lisäys klo 21.17:
Hyvä Suomi, hyvä Hyypiä! Sami Hyypiä teki maalin (jalkapallo ei enempää kiinnosta mutta vähän kuin maajoukkue pelaisi kun suomalainen on kentällä).

Ei kommentteja: