keskiviikko 16. huhtikuuta 2008

Katala, katalampi, postinlajittelija

77 eeberiä maksoi pistää rinkkaa keventäneet kaksi pakettia matkaan. Ensimmäistä paketointiyritystä eivät hyväksyneet. Sormien mentävä aukko paketoinnissa yhdistettynä espanjalaisiin postissa työskenteleviin varkaisiin, ryöväreihin ja muihin synnynnäisesti pahoihin sekä epärehellisiin postityöntekijöihin eivät kuulemma olleet hyvä yhdistelmä. Vaihtorahat sentään sain oikein takaisin. Laskin. Toivotaan paketettien saavuttavan kohteensa. Jos vielä ne urheiluvaatteet ja muutamat kirjat sisältäisivät, aina parempi.

Paketeista puheen ollen. Missä ovat minun keksini? Kaikille muille posti tuonut kalliissa postipaketissa tuhansien kilometrien päässä valmistettuja keksejä tahi makeisia. Jättäkäämme huomioimatta kotitekoisen ruuan kivettämisen järkevyys kaksiviikkoisella matkalla vierailta mailta Espanjaan, ajatus on tärkeintä. Ei edes keksiaiheista postikorttia kehotuksella käydä läheisestä leipomosta ostamassa vastapaistettuja leivoksia postipaketin ja postimerkin hinnan erotuksella. Nyt se on myöhäistä. Olettaen tilatun Interrail-lipun tulevan luvatusti postiin. Muutenkin suunnitelmista puuttuu enää lento Sevillasta Barcelonaan. Majoitus hyvällä lykyllä Roomaan asti tarjolla. Asia vaatii lisäselvityksiä. Kännykän puute saattaa hankaloittaa elämää vielä Espanjassa oleskellessa. Joko halpa kännykkä tai kello täytyy kuitenkin ostaa. Vielä ehtii pohtia. Kohta voi alkaa hätäillä miksei koordinaattori vastaa sähköpostiin viimeistelypapereiden allekirjoittamista varten. Tietysti lupautunut vuokralainen voisi vielä jättää maanantaille sovitun maksamisen väliin aiheuttaen henkistä tuskaa sormien välistä valuvien setelien takia.

Koepakkaus osoitti rinkan olevan jossain puolitäyden kohdalla. Miellyttävän keveä. Uskon vaatteita olevan juuri täydellinen määrä kanto-ominaisuuksia ajatellen ja epäkylmän ruumiillisen tilan saavuttamiseksi viileässä, pimeässä ja keskiaikaisessa Itä-Euroopassa. Melkein jännäkakka tulee housuun sen verran tässä on vötkylöintiä jo harrastanut ilman hätää ja hämminkiä. Käyttäkäämme jäljellä oleva aika kekkeröintiin. Varastot niin täyteen, ettei vähään aikaan juhlatunnelmiin virittäytyminen kiinnosta. Parempi se täällä lämpimässä on suorittaa.

Ei kommentteja: