keskiviikko 5. maaliskuuta 2008

Normipäivä

Ei mitään järkeä kuinka vähän järkeä koulussa on. Tulipa taas ainakin molemmat ilmaislehdet luettua.

Olin jo varaamassa eilen illalla halpoja Ryanairin lippuja Saksaan mutta valitettavasti webbisivu ei toiminut. Tänään se ei enää ollut niin valitettavaa huomatessani mailissani Saksan majoitukseni ilmoittaneen olevansa kyseisenä ajankohtana eri maassa. Ei se mitään. Näillä näkymin Ku Klux Klanin huppumiesten valloittaessa koko maan parin viikon päästä pääsiäisenä, menen Madridiin vielä pääosin tuntemattoman joukon kanssa. Erityisesti haluamme ekuadorilaisen kanssa käydä Madridin läheisessä huvipuistossa. Ei voi kovin kehno paikka olla, jos liput maksavat kolmekymmentä euroa. Ainakin nettisivujen mukaan Tykkimäki ja Särkänniemen possujuna jäävät pahasti jalkoihin. Lähemmäs suuren maailman huvipuistolaitteita tuskin lähiaikoina tulen pääsemään. Ja onhan vielä itse kaupunkikin aika lailla näkemättä.

Sipulikeittoa tehty. Nuha ei enää hirveä. Viikonloppua odotellessa. Täällä kekkerit. Kreikkalainen on kova poika organisoimaan.

3 kommenttia:

Sangu kirjoitti...

Portaventurakin on vissiin ihan käymisen arvoinen huvipuisto. Tosin vissiin vähän kaukana sieltä etelästä, Barcelonan suunnalla.

Sitten on kans Benidormissa TerraMitica, joka ei sekään mikään ihan pienin kait oo. Itellä ei tosin kokemusta et voisin jotain varmaa sanoa.

Miia/Kolmas linja kirjoitti...

Suosittelen lämpimästi PortAventuraa (kuulemani mukaan Euroopan toiseksi suurin huvipuisto EuroDisneyn jälkeen), vietin siellä viime keväänä ikimuistoisen hurvittelupäivän, kannattaa käydä jos sattuu liikuskelemaan Kataloniassa päin (high seasonin aikaan paikassa on oletettavasti ihan törkeä ruuhka, mutta toukokuussa ei juuri tarvinnut jonottaa ja hinnatkin oli ihan järjelliset, päivälippu+junamatkat Barcelonasta yht. 41e)

Kommentoija oli siis itse vuosi sitten vaihdossa Barcelonassa ja löysi sattumalta tämän blogin.

Kaapo kirjoitti...

Pitää käydä tarkastamassa PortAventrua, jos Kataloniassa tulee jottain vaiheessa vierailtua.