sunnuntai 20. tammikuuta 2008

Kyllä lepo maittaa

Jo on kehveli. Ellen ihan väärässä ole, ensi viikolla alkaa kolmen viikon loma lukukauden muuttuessa. Vähän syö loman merkitystä, jos ei ole ollut mitään syytä käydä koulssa tässä kuussa. Positiivisena puolena huomasin tekstin, joka kertoi arvosanat annettavan lukukauden päättyessä, joten peukut pystyyn viiden opintopisteen puolesta. Ensi lukukauden englannin kielinen William Shakespeare -kurssi näytti myös mielenkiintoiselta mutta nyt kun tarkemmin katselen, sehän menee päällekkäin lääketieteellisen kurssin kanssa, jonka suorittamiseen tarvitaan vain läsnäolo. Jos tuota yrittäisi ensi lukukaudella opiskella, ihan vain harrastuksen vuoksi.

Ranta oli auringonpaisteen myötä täynnä ihmisiä. Testasin vaihteen vuoksi juosten intervalliharjoittelua. Oli mahtavaa ja hirveää yhtä aikaa muttei mitenkään hirveän mahtavaa. Kyllä tuota voi uudestaankin kokeilla.

Näillä hinnoilla ei edes opiskelijabudjetilla sydämeen satu vaikka alkoholia ruuanlaittoon käyttääkin. Kanasta tuli oikeastikin sherryn makuista ja ruskea sokeri joukkoon oli loistovalinta. Vielä kaupassa sherryltä vaikuttanut brandy-pullo odottaa keittiössä yhä liekittämistä. Taitaa tulla pihviviikko. Grilli pöydässäkin vielä koeajamatta. Harvoinpa sitä sisällä saa grillata - ainakaan ilman paheksuntaa.

Ei kommentteja: